دوره آموزش زبان ترکی استانبولی یکی از پرکاربردترین دوره های زبان غیر انگلیسی جهاد دانشگاهی اصفهان است که میتواند به افراد کمک کند تا موقعیت شغلی بهتری را به دست آورده یا خود را برای سفر، تحصیل و زندگی در این کشور آماده کنند. از آنجا که زبان ترکی یک زبان آوایی به شمار میرود، یادگیری آن نسبت به سایر زبانها راحتتر است. از سوی دیگر متد استفاده شده در کلاسهای آموزشی آنلاین و حضوری زبان ترکی استانبولی جهاد دانشگاهی اصفهان به گونهای است که مهارتهای مختلف شما در این زبان تقویت شده و میتوانید ضمن بهبود مهارتهای عمومی خود، در قسمتهای آکادمیک و تخصصی هم حرفهای شوید.
درباره دوره آموزشی
کلاس آموزش زبان ترکی استانبولی آنلاین و حضوری در مرکز آموزش الکترونیک جهاد دانشگاهی و مرکز دانشگاه برگزار میشود و شما میتوانید از طریق تماس با این مرکز یا سایت جهاد دانشگاهی برای ثبت نام در آن اقدام کنید. دوره آموزش زبان ترکی جهاد دانشگاهی به صورت ترمیک برگزار شده که هر ترم از آن 32 ساعت بوده و 16 جلسه آموزشی را شامل میشود. همچنین شهریه ثبت نام کلاس آموزش زبان ترکی استانبولی به ازای هر ترم برابر 1.100.000 هزار تومان است؛ البته برای افرادی که در کلاس آموزش زبان ترکی استانبولی آنلاین شرکت میکنند، این شهریه کمتر شده. علاوه بر این، در صورت تمایل زبانآموزان، امکان برگزاری کلاسها به دو صورت خصوصی و نیمه خصوصی هم وجود دارد که برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید با شماره تلفن 03136254124 یا 03136289416 تماس بگیرید.
مزیت دوره آنلاین و حضوری آموزش زبان ترکی استانبولی
- شباهت زیاد ساختار جملات در زبان ترکی به زبان فارسی
- یادگیری ساده و راحت با راهحلهای جذاب
- برگزاری دوره به صورت مکالمه محور برای تقویت دایره لغات افراد
- آموزش زبان ترکی استانبولی تجاری و اصطلاحات مربوط به آن در طی این دوره
- آسان شدن فرایند سفر و امور مربوط به تجارت یا خرید
- امکان ورود به بازار کار به عنوان مدرس، مترجم، امور بازرگانی و تور لیدر پس از اتمام دوره آموزش زبان ترکی استانبولی
نحوه برگزاری کلاس آموزشی زبان ترکی استانبولی
به طور کلی دوره آموزش زبان ترکی استانبولی آنلاین و حضوری جهاد دانشگاهی اصفهان، شامل 320 ساعت آموزشی است که در قالب 12 ترم برنامهریزی شده و پس از پایان آن، زبانآموزان به سطح C1 یا iler در زبان ترکی خواهند رسید. در نتیجه میتوانند در آزمونهای بینالمللی استاندارد هم شرکت کنند. هدف از کلاس آموزش زبان ترکی آموزش و تقویت چهار مهارت اصلی (گفتار، شنیدار، مکالمه و نوشتن) است. البته کلاس زبان ترکی استانبولی بیشترین تاکید را بر روی مکالمه دارد و به همین دلیل از منابع آموزش در آن استفاده شده که به تقویت دایره لغات افراد و نحوه استفاده از آنها کمک میکند.
هزینه کلاس زبان ترکی استانبولی
هزینه کلاس زبان ترکی استانبولی بر اساس عوامل مختلفی تعیین میشود که نحوه برگزاری کلاس یکی از مهمترین آنها است. به عبارت بهتر کلاسهای خصوصی و نیمه خصوصی، هزینه بالاتری در مقایسه با کلاسهای عمومی دارند. از سوی دیگر اگر بخواهید برای به دست آوردن آمادگی جهت شرکت در آزمونهای بین المللی زبان ترکیب استانبولی آموزش تخصصی ببینید، نیاز است که هزینه بیشتری را پرداخت کنید. اما در حالت عمومی، این کلاسها به صورت ترمیک برگزار شده و هزینه هر ترم بسته به تعداد جلسات، سطح و ساعت کلاسها متفاوت خواهد بود.
چه قدر زمان برای آموزش زبان ترکی نیاز است؟
پاسخ به این سوال که آموزش زبان ترکی چقدر طول میکشد و برای این موضوع چقدر زمان باید صرف کرد، به طور مستقیم به میزان تمرین شما بستگی دارد. این زبان در مقایسه با دیگر زبانهای غیر انگلیسی، ساختار گرامری سادهتر و قابل پیش بینیتری دارد و به همین دلیل یادگیری آن نسبتا آسانتر است. همین موضوع باعث شده که شما بتوانید با تمرین و تکرار مداوم، در طی 1 الی 2 سال به سطح خوبی برسید. اما اگر قصد دارید به کشور ترکیه مهاجرت کنید، باید به حدی زمان بگذارید که بتوانید این زمان را کاملا متوجه شده و صحبت کنید؛ زیرا مردم ترکیه سخت ارتباط برقرار میکنند و معمولا پذیرش افرادی که به خوبی ترکی را صحبت نمیکنند، برایشان دشوارتر است.
مدرک پایان دوره زبان ترکی استانبولی
برای بسیاری از اقدامات مانند مهاجرت به کشور ترکیه، پیدا کردن کار در این کشور یا تحصیل در دانشگاههای آن، داشتن مدرک پایان دوره زبان ترکی استانبولی اجباری است. علاوه بر این، ممکن است در برخی از مراکز برگزارکننده آزمونهای زبان ترکی، برای اینکه مجوز شرکت در آزمون را به شما بدهند، نیاز به مدرک پایان دوره داشته باشند. بنابراین برای یادگیری زبان ترکی باید به آموزشگاهی مراجعه کنید که یک مدرک معتبر و قابل ترجمه را به شما بدهد. باید بدانید که مدرک پایان دوره زبان ترکی استانبولی در پایان هر ترم یا به عبارت بهتر، هر سطح به شما داده میشود و بالاترین آن مربوط به سطح C1 است.
آزمون های بین المللی زبان ترکی استانبولی
برای اینکه بتوانید در کشور ترکیه مشغول به کار شده یا برای تحصیل به یکی از دانشگاههای این کشور بروید، نیاز است که در آزمونهای بین المللی زبان ترکی استانبولی نمره موردقبول را کسب کنید. این که کدام آزمون را انتخاب کنید، بستگی به درخواست دانشگاه یا محل کار شما دارد. در ادامه شما را با هریک از این آزمونها بیشتر آشنا میکنیم.
آزمون تومر
آزمون TÖMER که مخفف عبارت Turkish Language Learning Center است یکی از معتبرترین آزمونهای بین المللی زبان ترکی استانبولی است که به صورت سطح بندی شده برگزار میشود. این آزمون سطح A1 تا C1 را در برمیگیرد و نمره نهایی آن، به صورت مجموع نمرات کسب شده در هر سطح تعیین خواهد شد؛ اما برای پذیرش دانشگاههای کشور ترکیه، داشتن مدرک تومر B1 کافی است. آزمون تومر هم به صورت حضوری و هم آنلاین برگزار شده و در آن هر چهار مهارت زبانی شما سنجیده میشود.
آزمون یوس
یکی دیگر از آزمونهای بین المللی که پس از شرکت در دوره آموزش زبان ترکی استانبولی باید در آن شرکت کنید، YÖS نامیده میشود. این آزمون مخصوص افرادی است که میخواهند وارد مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاههای کشور ترکیه شوند یا بورسیههای آموزشی را از موسسات مختلف دریافت نمایند. باید بدانید که از سال 2011 تا امروز، سوالات آزمون یوس برای هر دانشگاه تفاوت دارد؛ اما این بدان معنا نیست که شما باید برای هر دانشگاهی آزمون جداگانه بدهید. زیرا بیشتر آنها مدارک یکدیگر را میپذیرند. از سوی دیگر در آزمون یوس، معمولا مهارتهای هوش و ریاضیات سنجیده میشود؛ در نتیجه باید علاوه بر شرکت در دوره آموزش زبان ترکی استانبولی، مهارتهای ریاضی خود را هم تقویت کنید. همچنین برخی از دانشگاهها، مهارتهای ارتباط اولیه و زندگی روزمره زبان ترکی را هم در این آزمون میگنجانند؛ در غیر این صورت، شما باید برای اثبات این مهارتها، مدرک آزمون زبان ترکی را به صورت جداگانه ارائه دهید.
آزمون TYS
آزمون TYS یا Turkish Proficiency Exam هم یکی دیگر از آزمونهای بین المللی زبان ترکی است که به سنجش مهارتهای زبانی شما میپردازد. با کسب نمره قبولی در این آزمون، دیگر نیازی به گذراندن کلاسهای زبان برگزارشده در موسسات آموزش عالی ترکیه نخواهید داشت. این آزمون در ماههای ژانویه، می و سپتامبر برگزار شده و 80 سوال را شامل میشود. همچنین مدرک آن هم به مدت 2 سال اعتبار دارد و برای به دست آوردن سطح B2 که موردنیاز بسیاری از دانشگاهها و سازمانها است، نیاز به نمره 55 تا 70 دارید.
منابع آموزشی دوره آموزش زبان ترکی استانبولی
بر اساس چارت آموزش تعیین شده، کلاس آموزش زبان ترکی استانبولی بر اساس مجموعه کتابهای Istanbul پیش میرود که از سطوح پایه تا پیشرفته برنامه ریزی شده اند. علاوه بر این، به دلیل تمرینهای عملکردی فوقالعادهای که در این کتابها طراحی شده است، زبان آموزان میتوانند مهارتهای خود را در زمینههای مختلف زبان ترکی بهبود بخشیده و در انتهای 12 ترم، به راحتی ترکی استانبولی را حرف بزنند یا متوجه شوند. مجموعه کتابهای Istanbul در مقایسه با کتابهای HITIT که در آموزشگاههای دیگر تدریس میشوند، دارای گرامرهای سنگین و پیچیده نیستند و به جای تمرکز بر روی این بخش زبان، بر روی تقویت مکالمه تاکید شده است.
بهترین مرکز برگزاری دوره زبان ترکی استانبولی
برای اینکه بتوانید پس از گذراندن دوره آموزش زبان ترکی استانبولی به خوبی به این زبان صحبت کرده و کارهای خودتان را پیش ببرید، نیاز است که از یک موسسه آموزشی خوب کمک بگیرید. به عبارت بهتر باید برای شرکت در کلاسها به جایی بروید که ضمن بهره گیری از اساتید حرفهای و برجسته، از متد آموزشی درست هم استفاده کند تا شما بتوانید پس از گذشت 1 یا 2 سال، خیلی خوب این زبان را متوجه شده و صحبت کنید.
ما در جهاد دانشگاهی اصفهان، در کنار اساتید برجسته، از جدیدترین شیوههای آموزشی و بهترین کتابها در زمینه آموزش زبان ترکی استفاده میکنیم. همچنین در پایان هر سطح، یک مدرک معتبر و قابل ترجمه را به شما ارائه میدهیم تا بتوانید با تکیه بر آن، در دانشگاهها یا سازمانها پذیرش گرفته و از بورسیهها استفاده کنید. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، با یکی از مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی تماس بگیرید.
سوالات متداول
دوره آموزش زبان ترکی استانبولی جهاد دانشگاهی برای چه کسانی مناسب است؟
این دوره آموزشی ویژه گروه سنی بزرگسال است. آیا قبل از ثبت نام در دوره، آزمون تعیین سطح برگزار میشود؟
بله. در صورتی که قبلا اطلاعاتی را درباره زبان ترکی استانبولی داشته باشید، میتوانید در آزمون تعیین سطح کلاس آموزش زبان ترکی استانبولی شرکت کرده و سپس در سطح مربوط به خود ثبت نام کنید. هزینه شرکت در دوره آنلاین آموزش زبان ترکی چقدر است؟
شهریه دوره مجازی آموزش زبان ترکی در مقایسه با دورههای برگزارشده در اصفهان، ده درصد کمتر است. از چه کتابی برای آموزش زبان ترکی استانبولی در جهاد دانشگاهی استفاده میشود؟
منبع اصلی در این دوره کتاب استانبول است؛ اما در صورت نیاز، برای تقویت مهارتهای زبان آموزان، از منابع تکمیلی هم کمک گرفته میشود